Снимки Булфото, trafficnews.bgЛачена кола спира по абсурден начин върху тротоар, на

...
Снимки Булфото, trafficnews.bgЛачена кола спира по абсурден начин върху тротоар, на
Коментари Харесай

Митьо Пищова се разпищоли до полицията в Пловдив и стана за резил!

Снимки Булфото, trafficnews.bg

Лачена кола стопира по неуместен метод върху тротоар, на кръстовище на павирана улица наоколо до полицейско ръководство. До тук изненади няма, в Пловдив това е по-скоро всекидневие, в сравнение с вест. Изведнъж от колата обаче изскача...

" Небезизвестният Димитър Маринов - Митьо Пищова паркира меко казано необичайно пред очите ми ", описа засегнат пловдивчанин, който, несъмнено, не е пропуснал да щракне вип паркирането за образец, пише TrafficNews.bg.  Бърза инспекция сподели, че колата е новото авто украшение на шоумена. 



Е, никой не е застрахован да бъде заловен в крачка, или както гласи хубавата българска поговорка - " в никакъв случай не е късно да станеш за срам ".



Само едно продължава да терзае мозъците ни, а точно за какво Пищова е избрал да паркира по този начин екстравагантно при съществуване на свободни места по улицата и надалеч по-приемливи други възможности.

Иначе лебедът с червеникаво оперение от марка " Тойота " сигурно заслужава да бъде гариран по-грижливо или най-малко в границите на закона. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР